Centralt placeret konferencecenter med store moderne lokaler

 

Vi har lokaler til alle typer konferencer samt en central beliggenhed, så transport til og fra konferencecentret er nemt. Vi skræddersyer din konferencepakke til dine ønsker og behov – også mht. overnatning, forplejning og specielt IT-udstyr.

Der er flere fordele ved at vælge vores konferencecenter til din næste konference. Vi har en unik beliggenhed med fredet natur og hav til alle sider. Det er nemt at komme til og fra, samtidig med at der er mulighed for at overnatte i vores hotelværelser.

 

Moderne konferencecenter med store lokaler

 

Vi har flere store og moderne lokaler i vores konferencecenter, hvor der er plads til op til 100 deltagere. Kursuscentret er placeret i den gamle stationsbygning, men alle vores konferencefaciliteter er nye og stilfulde.

Konferencecentret tilbyder:

 

Centralt placeret konferencecenter på Fyn

 

Konferencecentret er placeret midt imellem to landsdele ved færgelejet på Knudshoved – lige syd for Nyborg. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra konferencecentret med tog og bus samt i bil.

Lige uden for konferencecentrets dørtrin ligger der fredet natur, og der er vand til alle sider – en exceptionel natur dine konferencedeltager kan benytte sig af ifm. konferencen.

 

Konferencecenter med professionelt IT-udstyr

 

Når du booker en konference hos os, stiller vi altid professionelt IT-udstyr til rådighed – vi sørger selvfølgelig også for alt det praktiske mht. udstyret.

Konferencecentrets IT-udstyr: