Kontakt os – vi kan svare på spørgsmål samt booke dit arrangement

 

Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål ifm. et arrangement eller ønsker et skræddersyet tilbud. Du kan komme i kontakt med os på flere forskellige måder, og vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

 

Hos Kursusstation Knudshoved har vi en fast overbevisning om, at ethvert arrangement fortjener en skræddersyet løsning, da der ikke findes to ens arrangementer. Vi vil rigtig gerne sammensætte et perfekt program til dig med de rette faciliteter, udstyr, overnatningsmuligheder og forplejning. Derfor står vores dygtige medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål – både de indledende samt ifm. en booking.

 

Kontakt os angående dit næste arrangement

 

Har du allerede besluttet, at vi skal arrangere dit næste møde, kursus eller konference? Så kan du enten booke med det samme, eller skrive og ringe til vores medarbejdere, så i kan aftale nærmere.

Er du nysgerrig efter mere information omkring vores lokaler, overnatningsmuligheder, beliggenhed og transport, restaurant eller andet, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, inden du booker dit arrangement.

 

Brug vores kontaktformular eller ring

 

Der er flere forskellige måder, du kan komme i kontakt med os på. Du kan ringe, sende en mail eller bruge nedenstående kontaktformular. Uanset hvilken mulighed du bruger, får du hurtigt svar på dine spørgsmål – vi bestræber os på at gøre alt for at svare på din henvendelse indenfor 24 timer.

 

Det kan du kontakte os om

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring et kommende arrangement, eller du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål samt tage imod din booking.

  

 

 

 

         

                                               

Leder:

Renè Nygaard
rny@dsb.dk
24 68 91 95 

Reception:

Birgit Johansen
birjo@dsb.dk

63 31 23 00 

Reception & Teknik:

Peter Larsen
plar@dsb.dk
24 68 77 67

 

 

 

Kursusstation Knudshoved
Fyrvej 1
5800 Nyborg

Telefonnr.: 63 31 23 00
E-mail: reception@dsb.dk
Web: http://www.kursusstation-knudshoved.dk

Firmanavn
Navn *
Adresse
Postnummer
By
Telefonnr. *
E-mail *
Emne *
Hvor fandt du os?
Besked *
 
Spam tjek *
Indtast teksten der vises i billedet til højre.