Kursuscenter med unikke faciliteter og central beliggenhed


Leder du efter kursuslokaler til dit næste kursus, har vi en række unikke kursusfaciliteter, der er placeret centralt i Danmark med storslået natur og rigtig gode transportmuligheder. Vi tilbyder en skræddersyet kursuspakke til dig, så du får det helt rette set-up til lige præcis dit kursus – vores moderne faciliteter, unikke overnatningsmuligheder, gode restaurant og meget andet står til din rådighed.

Vores kursuscenter er placeret lige midt imellem to landsdele med vand til begge sider lige midt i storslået natur. Vi har moderne kursuslokaler og kursusfaciliteter, som du frit kan vælge imellem til dit kursus. Der ikke findes to ens kurser, og derfor tilbyder vi altid en skræddersyet kursuspakke, der selvfølgelig altid laves i tæt samarbejde med dig. Vi hjælper dig med at optimere dit kursus før, under og efter, så alle er glade og tilfredse.

 

Kursuscenter med unikke kursusfaciliteter

 

Vi kan hjælpe dig med unikke kursusfaciliteter til dit kommende kursus. Det er uanset, om i bliver 2 eller 100 personer, så har vi faciliteterne.

Vores kursusfaciliteter:

Vi tilbyder altid en skræddersyet kursuspakke, der passer til lige præcis dit kursus – en kursuspakke vi selvfølgelig laver sammen.

 

Moderne kursuscenter med central beliggenhed

 

Vores moderne kursuscenter er placeret lige midt i Danmark i den gamle stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø, hvor vi har vand til alle sider af både værelser og kursusfaciliteter.

Når du vælger os som kursuscenter, behøver du ikke bekymre dig om transport, da dine deltagere nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage til kursuscentret med bil, bus og tog. Det er uanset, hvor de kommer fra i landet på grund af de mange gode transportmuligheder til kursuscentret.

 

Kursuslokaler i smukke omgivelser

 

Kursusstation Knudshoved ligger ikke bare centralt i Danmark, men også i yderst smukke omgivelser med vand til alle sider. Du har udsigt til Storebælt fra alle vores værelser og storslået natur lige uden for døren.

De unikke omgivelser giver dit kursus et helt nyt element, og dine deltagere kan nyde den storslåede natur i pausen, så de er klar til at lære, når kurset går i gang igen. Det er med til at sikre, at både du og dine deltagere får mest muligt ud af kurset.

 

Lad os arrangere dit næste kursus

 

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste kursus, eller vil du bare høre mere om vores unikke kursuscenter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelige med de helt rette lokaler, god forplejning samt moderne IT til dit kursus. I skal bare møde op, så tager vi os af resten.