Overnatning i moderne hotelværelser centralt i Danmark

 

Vi har 52 hotelværelser, du kan booke ifm. møder, kurser, konferencer. En overnatning hos Kursusstation Knudshoved er meget mere end moderne værelser centralt i Danmark – lige syd for Nyborg. Du får direkte udsigt til Storebælt og skøn fredet natur samt mulighed for fuld forplejning fra vores egen restaurant.

 

Vi har faciliteter til mange forskellige former for møder, kurser og konferencer hos Kursusstation Knudshoved. Vi tilbyder derudover mulighed for overnatning midt i fredet natur med vand til alle sider, som du kan benytte dig af før, under og efter dit ophold. Vores egen restaurant sørger for velsmagende og lækker mad ifm. din overnatning.

 

Overnatning i smukke naturskønne omgivelser

 

Kursusstation Knudshoved ligger midt i smuk fredet natur med hav til alle sider. Du kan overnatte i vores 52 hotelværelser, hvis du deltager i møder, kurser eller konferencer hos os.

Vi er placeret i den gamle stationsbygning i Knudshoved, lige syd for Nyborg. Her kan du mærke den gamle stationsby-charme, samtidig med at du bor i nye og moderne værelser.

 

Hotelværelser med fuld forplejning

 

Når du bestiller en overnatning i den gamle stationsbygning, kan du vælge mellem forskellige former for forplejning.

Mulig forplejning ifm. overnatning:

  • Stort morgenbord.
  • Frokostbuffet.
  • 2-3 retters middag.
  • Kaffe m. hjemmebag.

Har du specielle ønsker til forplejningen, f.eks. ifm. allergi, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os – så løser vi det sammen.

 

Moderne hotelværelser lige ud til Storebælt

 

Alle vores nye og moderne hotelværelser har direkte udsigt til Storebælt. Du kan altså nyde de smukke omgivelser inde og ude.

Vi har 52 hotelværelser med plads til 88 personer på Kursusstation Knudshoved, og transporten til og fra os er dejlig nemt. Den omkransende fredede natur giver gode muligheder for afslapning og afstresning i en ellers travl hverdag.