Tilbud og priser på møder, kurser og konferencer

 

Til alle arrangementer skræddersyer vi en pakke til dig, så du altid får det helt optimale set-up, uanset om det er til møder, kurser eller konferencer. Dette er også grunden til, at vi ikke tilbyder faste pakker og priser. Du får selvfølgelig stadig vores yderst favorable priser, men du får oveni en pakke lavet specielt til dine ønsker og behov.

Når der skal bookes faciliteter til faglige arrangementer, er der mange faktorer der spiller ind. Ud over vores centrale placering i Danmark, unik fredet natur, gode madoplevelser samt moderne faciliteter kan vi tilbyde yderst favorable priser, når vi skræddersyer din pakke. Prisen på din pakke varierer afhængig af, hvad du ønsker til dit arrangement, men du får en pakke, der svarer til dine ønsker og behov.

 

Pris på møder, kurser og konferencer

 

Vi skræddersyer altid en pakke til dig, uanset om du holder møder, kurser eller konferencer hos os. Det gør vi, da der ikke findes to ens arrangementer, og du kan få dine ønsker og behov opfyldt bedre med en skræddersyet pakke. Al forplejning i løbet af arrangementet står vores egen restaurant for.

Prisen for arrangementet afhænger af, hvad i ønsker af faciliteter, udstyr og forplejning til jeres ophold. Vi kan være behjælpelige med små møder, der løber over en almindelig arbejdsdag til de helt store arrangementer over flere dage.

 

Tilbud og priser på arrangementer

 

Prisen varierer afhængig af jeres ønsker og behov i forbindelse med jeres arrangement. Vejledende priser på forskellige former for arrangementer, kan du se nedenfor. Dagsophold og ophold over flere dage er beregnet ud fra vores eksempler på pakkeløsninger.

Vejledende priser ifm. arrangementer:

  • Dagsophold til møder, kurser eller konferencer – fra kr. 623,- pr. person.
  • Ophold over flere dage – fra kr. 1.876,- pr. person.
  • Køb af 3. ret til middag (hvis der kun er bestilt 2 retter) – kr. 85,- pr. person.
  • Teambuilding øvelse i køkkenet – kr. 300,- pr. person for den 3. ret ifm. teambuilding.

 

Har du spørgsmål ang. priser eller andet, inden du booker, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Særlig statsaftale med unikt tilbud og pris

 

Kursusstation Knudshoved har vi indgået en aftale med Moderniseringsstyrelsen i forbindelse med Statens udbud af kursus- og konferencefaciliteter.

Det betyder, at vi har mulighed for tilbyde ekstra favorable priser til statslige institutioner i forbindelse med møder samt kursus- og konferenceophold.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om de specielle priser samt yderligere information herom.