Hotelophold - Book et hotelophold med middag i romantiske omgivelser

Hotelophold på Kursuscenter Knudshoved

Hvis du er på udkig efter et hotelophold for 2, har vi de perfekte omgivelser til dig. Kursuscenter Knudshoved ligger i et naturskønt område med direkte udsigt til Storebælt, og vores egen restaurant sørger for, at I får velsmagende madoplevelser. Med et hotelophold hos os kan I se frem til et afslappende ophold, der er lidt udover det sædvanlige.   

Hos Kursuscenter Knudshoved har vi stor erfaring med hotelophold, og vi skræddersyer altid et ophold, der passer til dine ønsker og behov. Når du er på udkig efter et hotelophold i Danmark, kan du med fordel vælge en overnatning hos os. Vi er placeret i Danmarks nok smukkeste område med udsigt direkte ud over Storebælt. Foruden de fantastiske omgivelser har vi også en række andre skønne naturoplevelser hos os. Når du tager på hotelophold hos os, finder du eksempelvis alt fra fuglereservat og badestrand til petanque- og golfbane. Vi har et spændende udvalg af sjove og udfordrende aktiviteter, men det er selvfølgelig også muligt at nyde naturen i sit helt eget tempo, og området er også fyldt med flotte naturruter og skove.

Med et hotelophold for 2 hos Kursuscenter Knudshoved får I et ophold, der er mere end bare traditionel overnatning. Foruden vores skønne aktivitetsmuligheder får I blandt andet også lækre hotelværelser, fascinerende omgivelser og uimodståelige udsigter. Derudover gør vores beliggenhed det også nemt at komme både til og fra stedet, da der er gode transportmuligheder til Kursuscenter Knudshoved både med bus, tog og bil. Vi har selvfølgelig parkeringspladser tæt ved bygningen, og I skal derfor ikke bekymre jer om transporten, når I vælger et hotelophold hos os.

Forespørg booking

Hotelophold med middag og udsigt over Storebælt

Hvis I vil tilsætte jeres ophold på Fyn en romantisk overnatning, så har I selvfølgelig også god mulighed for det hos os. I den forbindelse anbefaler vi eksempelvis et hotelophold for 2 med middag, hvor vores egen restaurant sørger for de gode madoplevelser. Alle retter er naturligvis fremstillet af friske kvalitetsråvarer, og vi tilbyder altid noget til enhver smag. Når I vælger et hotelophold hos os, har I samtidig mulighed for fuld forplejning, og I kan nyde alt fra frokostbuffet og stort morgenbord til 2- eller 3-retters menu og kaffe med hjemmebag. Vi står naturligvis for alt det praktiske, når I booker et hotelophold – I skal bare møde op og nyde hinanden.

Kursuscenter Knudshoved er fra 1876, og bygningen er derfor nyrenoveret, så den fremstår både moderne og ny. Stationsbygningens charme og stemning er dog ikke forsvundet, og den landlige idyl kan stadig mærkes, når I besøger Knudshoved. Vi har 52 eksklusive hotelværelser, der alle er individuelt og stilfuldt indrettet. Derudover er værelserne naturligvis med havudsigt direkte til Storebælt, og så er rummene møbleret, så I kan sove både godt og længe.

Kontakt os, og hør mere om et afslappende hotelophold hos Kursuscenter Knudshoved. Vi glæder os til at byde jer velkommen på et af de bedst beliggende hoteller på Fyn!

Forespørg booking