Overnatning i moderne hotelværelser centralt i Danmark

Overnatning

Hos Kursuscenter Knudshoved har vi 52 værelser, du eksempelvis kan booke i forbindelse med møder, kurser og konferencer. Derudover kan du også have en overnatning hos os, hvis du drømmer om en romantisk overnatning for 2. En overnatning hos Kursuscenter Knudshoved er meget mere end moderne værelser centralt i Danmark. Du får nemlig direkte udsigt til Storebælt, skøn fredet natur samt mulighed for fuld forplejning fra vores egen restaurant.

Vi har faciliteter til mange forskellige former for møder, kurser og konferencer hos Kursuscenter Knudshoved. Derudover tilbyder vi mulighed for overnatning i forbindelse med dit arrangement, hvor du får udsigt med vand til alle sider, som du kan nyde både før, under og efter dagens program. Vores egen restaurant sørger for velsmagende og lækker mad, når du vælger en overnatning hos os.

Overnatning på Fyn i smukke naturskønne omgivelser

Kursuscenter Knudshoved ligger midt i et naturskønt område med en fantastisk havudsigt. Vi er placeret i den gamle stationsbygning, der i dag er blevet totalrenoveret, så den fremstår ny og moderne. Dog har bygningen ikke mistet sin elskværdige stemning, og når du bestiller en overnatning på et af vores eksklusive værelser, kan du med sikkerhed mærke den gamle stationsby-stemning.

Når du holder et eller møde eller en konference i et af vores skønne lokaler, kan du med fordel kombinere arrangementet med en overnatning. En overnatning giver nemlig noget ekstra til din event, da den kan styrke både det arbejdsmæssige og det sociale hos dine deltagere. Derudover har deltagerne for alvor mulighed for at nyde de fascinerende omgivelser efter en lang arbejdsdag, og så kan et par timer sammen i det fri være med til at give en suveræn arbejdsoplevelse.

I forbindelse med en overnatning i vores moderne og stilfulde værelser kan du og dine kollegaer nyde mange gode øjeblikke. Eksempelvis kan I udforske naturen på egen hånd ved at gå en tur på en af de mange omkringliggende stier. Hvis du er mere til indendørs aktiviteter, kan du invitere hele gruppen indenfor i Vognporten, hvor der eksempelvis er adgang til både bordfodbold og billard. Vi tilbyder også et stort udvalg af fritidsaktiviteter tæt på vandet, og du kan blandt andet se frem til alt fra fuglereservat og badestrand til petanquebane og golfbane.

Kursuscenter Knudshoved – din foretrukne overnatning i Danmark

Hos Kursuscenter Knudshoved tilbyder vi også overnatninger for to. Hvis du drømmer om at overraske ham eller hende, du holder af med en romantisk overnatning, kan du med fordel booke et af vores attraktive hotelværelser. Vores værelser lægger op til mange timers afslappende hygge med faciliteter, der imponerer de fleste. Men en overnatning for 2 får I tid til at nyde hinanden og naturen. De smukke havudsigter giver en følelse af velvære, og I kan se frem til masser af kvalitetstid, når I har en overnatning hos os. Når du bestiller en overnatning i den idylliske stationsbygning, kan du vælge mellem forskellige former for forplejning. Vores restaurant sørger for gode madoplevelser, der naturligvis er baseret på friske kvalitetsråvarer. Hos os finder du noget til enhver smag, og når du overnatter hos, kan du blandt andet vælge mellem:

  • Stort morgenbord.
  • 2- eller 3-retters middag.
  • Kaffe med hjemmebag.

Har du specielle ønsker til forplejningen, skal du endelig kontakte os, så sammensætter vi naturligvis den forplejning, der passer til dine ønsker og behov.

Der er altså mange fordele ved at vælge en overnatning hos os. Alle vores nye og moderne hotelværelser har direkte udsigt til Storebælt. Derfor kan du nyde smukke omgivelse både inde og ude, når du har en overnatning hos os. Vi har 52 hotelværelser på Kursuscenter Knudshoved, og transporten til og fra os er dejlig nem. Den omkransende fredede natur giver gode muligheder for afslapning og afstresning i en ellers travl hverdag. Kontakt os nu, og hør mere om dine mange muligheder for overnatning hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen!