Familiefest med overnatning på Fyn

Familiefest med overnatning på Fyn

I takt med at familien bliver større og større, bliver det sværere at finde pladsen, når familier på flere generationer skal samles under ét tag. Lad os lægge rammer til jeres næste familiefest med overnatning – eller måske ligefrem en hel familieweekend.

Vi ligger belejligt lige midt i landet, så eventuel familie i Øst og Vest bliver ligeligt fordelt, når turen hertil skal tilbagelægges. Turen hertil bliver også weekendens største anstrengelse, for vi skal nok stå for alt det praktiske, når det kommer til de tre daglige måltider – og oprydning. Vi kan bespise 100 mand, og vi tilbyder overnatning for 88 personer, så det gør ikke noget, hvis I efterhånden er blevet rigtig mange.

I kan se frem til gode måltider i hyggelige rammer. Vores køkken er ambitiøst, vores kokke er dygtige, og vi bruger gode, friske råvarer, så vi er sikre på, vi skal få familien til at smile, når maden rammer bordene. Vi tilbyder både buffet og bordservering, og menuen sætter vi sammen med jer. Vi er lydhør over for alle ønsker, og vi går langt for at opfylde dem.

Mens vi knokler i køkkenet, kan I benytte jer af vores gode faciliteter. På Kursuscenter Knudshoved har vi masser aktiviteter for familien. I Vognporten kan I spille bordfodbold og billard eller sludre i de bløde møbler, mens området byder på en masse sjove udendørs muligheder. Vi er omgivet af skov og strand, og området er ufatteligt smukt til gåture. Tillader vejret det, er badestranden både pæn og børnevenlig, ligesom vi kan arrangere bålhygge og snobrød. Der ligger også en fin legeplads få minutters gang herfra.

Kontakt os, og lad os fortælle, hvad vi kan gøre for at give jer en fantastisk weekend i familiens skød.

FORESPØRG BOOKING