Konfirmationslokaler

Konfirmationslokaler

En god konfirmation gør gæsterne glade, mens konfirmanden gerne skulle have et godt minde om dagen gennem resten af livet. Det ér nemlig en helt særlig dag, som både konfirmand og forældre helst skal bruge på gæsterne og hinanden. Hold konfirmationen på Knudshoved, og lad os stå for maden og alt det praktiske – så længe I er indstillet på, at udsigten og omgivelserne kommer til at stråle om kap med konfirmanden.

Restauranten, hvor festen skal holdes, er lys og hyggelig. De gamle rammer er nænsomt restaureret, og de bedagede bygningernes mange særpræg er bevaret, og lige bag de sprossede ruder ligger Storebælt. Forår i Danmark er en dejlig, men uforudsigelig, tid, og skulle vejret vise sig fra sin bedste side, kan vi nemt trække ud på vores store terrasse og nyde solen.

Kursuscenter Knudshoved ligger i bygningerne, hvor de gamle isbåde i 1800-tallet holdt til. Siden er der sket meget med husene, der dog stadig har deres oprindelige charme. Til gengæld er beliggenheden kun blevet bedre med tiden. Nærmeste naboer er Storebælts strande og et stort, fredet naturområde, og udsigten byder på blå bølger, Sprogø og den smukke Storebæltsbro.

Både Knudshoved og de smukke omgivelser byder på masser af oplagte fotomuligheder, når dagen skal foreviges.

 

 

Fyld dagen med mindeværdig mad

Køkkenet på Knudshoved er ambitiøst, vores kokke er dygtige, og vores råvarer er gode og friske. Derfor tør vi godt love jer en velsmagende og mindeværdig konfirmationsmiddag. Hvad I ønsker på tallerkenerne, må i høj grad være op til jer – selvom vi nu har masser af gode idéer og forslag. Vi er nemlig helt og aldeles lydhør over for ønsker, krav og budgetter.

Vi kan tilbyde tre-retters med bordservering, og vi kan lave en flot buffet med så mange elementer, det skulle være. Vi laver ligeså gerne en buffet af danske favoritter som én af italienske egnsretter. Skulle I være interesserede i at holde jeres konfirmationsfest her, tager vi naturligvis en snak om, hvad der skal til, før den uforglemmelige dag bliver endnu bedre.

Vi finder også ud af det med drikkevarerne, og her kan vi tilbyde afregning per flaske og ad libitum, hvis det er dét, I ønsker. Skal festen være et aftenarrangement, tilbyder vi også overnatning til rimelige priser, så gæsterne ikke skal bekymre sig om, hvem der kører hjem. Så kan I tage afsked i ro og mag over morgenmaden dagen derpå.

Gør det nemt for dine gæster

Kursuscenter Knudshoved ligger lige midt i landet, så gæster fra Øst og Vest har køreturen nogenlunde ligeligt fordelt. Vi ligger belejligt i forhold til Nyborg Station for de togglade gæster, ligesom vi har masser af parkering lige ved døren for bilisterne. Vi mener selv, vi tilbyder de bedste konfirmationslokaler på Fyn, og vi håber, vi får overbevist jer om det samme.

Kontakt os, eller kig forbi, og lad os sammen gøre jeres konfirmationsfest helt uforglemmelig.

FORESPØRG BOOKING