Weekendophold - Moderne værelser i romantiske omgivelser på Fyn

Weekendophold i naturskønne omgivelser

Kunne du tænke dig at invitere hende eller ham, du holder af på en et romantisk weekendophold, så har vi stedet til dig. Vores hotel er placeret midt i smuk og fredet natur direkte ved Storebælt, og vores egen restaurant giver jer gode madoplevelser. Nyd hinanden og de fantastiske omgivelser, og se frem til et afslappende og forkælende weekendophold hos Kursuscenter Knudshoved.

Når du leder efter et weekendophold for 2, er vores hotel er oplagt valg. Kursuscenter Knudshoved, der er en bygning fra 1876, har nemlig en helt særlig idyllisk og romantisk stemning over sig. I dag er den gamle stationsbygning dog fuldstændigt nyrenoveret, så den fremstår både stilfuld og moderne – men den nostalgiske charme er naturligvis bevaret.

Vi har 52 eksklusive værelser, der alle er med udsigt over Storebælt. Alle værelserne er individuelt og smagfuldt indrettet, så når du er på udkig efter et weekendophold i Danmark, kan du med fordel booke hos os. Værelserne er lækkert møbleret, og vi sørger for, at I kan sove både godt og længe. Værelserne hos Kursuscenter Knudshoved ligger i et naturskønt område, der er omgivet af det alt det bedste fra naturen. Tag hinanden i hånden, og gå en skøn tur i skoven eller mærk vinden i håret ved vandet. Vi sørger for alt det praktiske, når du vælger en romantisk weekend for 2 hos os – I skal bare møde op.

Forespørg booking

Romantisk weekendophold med mulighed for fuld forplejning

Et weekendophold hos Kursuscenter Knudshoved er meget mere end en traditionel hotelovernatning. Her får du nemlig blandt andet lækre hotelværelser, uimodståelige udsigter, uspolerede naturområder og fantastiske aktivitetsmuligheder. Derudover ligger vores hotel lige syd for Nyborg, og der er gode transportmuligheder med både bus, tog og bil. I kan derfor nemt både komme til og fra stedet, og hvis I ankommer i bil, er der parkeringspladser tæt ved bygningen.

Når du vælger et weekendophold med hotel hos os, har du også mulighed for at gøre lidt ekstra ud af weekenden med forplejning under opholdet. Vores egen restaurant står for de gode madoplevelser, og alle retter er naturligvis fremstillet af friske kvalitetsråvarer. Her får I altid velsmagende retter, og restauranten tilbyder alt fra stort morgenbord og frokostbuffet til 2- eller 3-retters middag og kaffe med hjemmebag.

Kursuscenter Knudshoved tilbyder mange skønne aktiviteter i forbindelse med jeres weekendophold. Omgivelserne er i sig selv helt fantastiske, men derudover finder I eksempelvis både et fuglereservat og en badestrand, der vil tiltale de fleste. Hvis I vil give hinanden en sjov udfordring på jeres weekendophold, kan I også prøve kræfter med vores petanquebane eller golfbane. Her er der lagt op til mange sjove og udfordrende opgaver, der med sikkerhed vil resultere i mange gode grin. Der er altid rig mulighed for både aktivitet og afslapning, når du booker jeres weekendophold hos os.

Kontakt os, så hjælper vi med at gøre dit næste weekendophold ekstra romantisk. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forespørg booking